Recepte ir vienkārša, tādēļ aprakstīšu pāris soļos:
1. Novāŗiet aptuveni saujiņu bulgura. Vai arī jau ir novārīts, kas palicis no pusdienām, vakariņās var pagatavot šo.
2. Pievieno 1 olu un nedaudz miltu, ja nepievienojāt sāli vārot, tad pievienojiet tagad sāli un piparus un visu samaisiet.
3. Sajauc apuveni 120g biezpiena (4 bumbām) ar sakapātiem zaļumiem (dilles, pētersīļi, lociņi, kas nu kuram vairāk garšo) un nedaudz skābā krējuma.
4. No biezpiea masas veido bumbas, apkārt tam liek bulgura masu (aptuveni 0,5cm).
5. Liek karstā eļļā, apcep no visām pusēm, uzmanīgi griežot līdz tās paliek brūnas.
Pasniedz un dekorē ar svagiem dārzeņiem. Var ēst ar krējumu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru