Sastāvdaļas:
Kapostu lapas;
300 g liellopu maltās gaļas;
sīpols;
burkāns;
3 ķiploka zobiņi,
sāls, pipari;
eļļa cepšana.
Pagatavošana:
No kāposta uzmanīgi noņem virsējās kārtas 4 gab un nedaudz novāra, lai paliek mīkstākas. Tikmēr apcep gaļu, pievieno sagrieztu pusripiņās sagrieztu burkānu, sīpolu, sakapātus ķiplokus, ver pievienot smalki sagrieztus kāpostus vai papriku, pievieno sāli un piparus.
Kad lapas ir novārītas u nedaudz atdzesētas, ņem vienu kāposta lapu iekšā liek maltās gaļas masu. Visu ietin un ņem vēl vienu kāposta lapu un liek nob otras puses. Tādējādi izveido 2 kāpostu tīteņus. Liek cepeškrāsnī un apcep kādas 10-15 min, jeb līdz kāposts ir kļuvis mīksts un caurspīdīgs. Kad liek cepties krāsnī pa virsu katram tītenim liek šķēlīti tomāta un citrona.