Sastāvdaļas:
150 g liellopu maltās gaļas;
1 ķiploka zobiņš;
salātlapa;
majonēze;
siers;
sīpols;
tomāts;
burgera maizīte.
Pagatavošana:
Malto gaļu samaisa ar sasmalcinātu ķiploku, sāli, pipariem. Veido plakanas palielas (bugera lieluma) kotletes un cep.
Maizi pārgriež uz pusēm un liek uz grillpanas, nadaudz uzsilda no abām pusēm.
Uz abām pusītēm iekšējo malo nosmērē ar majonēzi. Uz apakšējās maizes liek salātlapu, pa virsu kotleti, atkal nedaudz majonēzi, tad kārto sagrieztus sīpola gredzenus un tomāta šķēlīti (tomāta vietā var marinētu gurķīti, sagrieztu šķēlītēs). Uzliek vēl siera šķēli un maizītes augšējo pusīti. Gatavs.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru